Öne Çıkanlar bursa Belediye sağlık Yankı NECMİ İNCE

SELÇUK ORTAOKULU " AİLENİ AL İFTARA GEL" PROJESİ UYGULANDI

Selçuk Ortaokul Öğrencilerinden Siraç Demir'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında Selçuk Ortaokul Müdürü İbrahim Can yaptığı konuşma da " Öncelikle davetlerimize icabet eden protokol üyelerine ve herkese teşekkür ediyorum. "Aileni Al, İftara Gel" projesi kapsamında amacımız Okul ve Ailenin birer Aile olduğunu göstermektir. Öğrenci, Öğretmen ve Veli'nin hep birlikte hareket etmenin öğrencilerimizin başarı üzerine önemli değişim olduğunu yaşayarak görüyoruz. Özellikle bizlere desteklerini esirgemeyen, Öğretmenlere, Ailelere ve sponsorlarımıza teşekkür ediyor, herkese hayırlı iftarlar diliyorum" dedi.

Öğrenci velilerinden Kemal Candar'ın İftar öncesi Ezan-ı Muhammedî okuması ile birlikteliğin önemi bir defa daha ortaya çıktı. Güzel ve hoş sohbet içinde geçen "Aileni Al, İftara Gel"  İftar programı Veli, Öğrenci ve Öğretmenlerle bir sofrayı paylaşmanın Aileler üzerinde güzel bir anı ve manevi bir duygu oluşturdu. Program sonunda Selçuk Ortaokul öğrencisi  Ömer Yasir Yıldız'ın yemek duası ile program son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.