Öne Çıkanlar Engelsiz Kıyak Bursagaz sungurlu Sanat
banner13

​Şiirin Adını Koy, Çekilişe Katıl, İmzalı Kitap Kazan!

İMZALI KİTAP KAZANMAK SENİN ELİNDE

Hiç Yayınları tarafından basılan ve 91 şiirin yer aldığı EN EL AŞK “Sen Duyarsın Sustuklarımı” kitabında yer alan 71 isimsiz şiire,Ekim ayı boyunca #En_El_Ask hashtagi ile birlikte En_El_Aşk sosyal medya hesaplarını da etiketleyip, koymak istedikleri ismi şiirle birlikte yazarak,sosyal medya hesaplarında paylaşım yapanlar arasından yapılacak çekilişle, kazananlara imzalı kitap gönderilecek.

Çekiliş 6 Kasım 2018’de yapılacak ve kazanan talihlilerin isimleri de kitabın sosyal medya hesaplarından ilan edilecek. İnstagram: En_El_Ask, Facebook: En El Aşk

Funda ÖZYURT ARGUN

İstanbul’da 29 nisan 1972 yılında doğdu. Başarılı olmasından dolayı ilkokula ikinci sınıftan başlayınca, henüz 16 yaşında iken1988 yılında İstanbul Üniversitesinde okumaya başladı. Aynı yıl Üniversitede öğretim görevlisi olan Bilgin Adalı’nın asistanı olarak TRT’de çalışmaya başladı. 20 yaşında TV kanallarının en genç yönetmeni (1992-Kanal 6), iki yıl sonrasında iseen genç idarecisi idi (1994-Atv-Tanıtım Müdürü). Çeşitli kanallarda Tanıtım Müdürlüğü ve Genel Müdür Yardımcılığı yaptı. Çeşitli dergilerde 1000’i aşkın yazısı yayınlandı. Artvin Kültür Envanteri ve Gümüşhane Kültür Envanterinin araştırmalarını bizzat kendisi yaptı ve kaleme aldı.. Antrenörlüğün ve sporculuğun yanı sıra Türkiye'de yapılan uluslararası oyunlarda üst düzey spor yöneticiliği yaptı. Bu anlamda Türkiye'nin ilk KADIN genel koordinatörü olan Funda Özyurt ARGUN, Türk Spor Vakfı'nın da üyesidir. İlk romanı 2014 yılında yayınlandı, Çanakkale Savaşında geçen 2’inci romanının 2018 yılında basılması planlanmaktadır. Bazıları ödüllü olmak üzere; 1000’in üzerinde reklam filmi ve 30 bitmiş belgeseli bulunmaktadır. Reklam filmlerinden birçoğunun ve tüm belgesellerinin senaryolarını da kendisine aittir.Festivallerde jüri başkanlığı ve üyelikleri bulunan başarılı Edebiyatçı, son iki uzun metrajlı belgesellerinden biri ile 104, diğeri ile 62 festivale katılarak çeşitli ödüllere layık görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.