Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

SILA, İZMİR MARATONUNA DEVAM EDİYOR

Ünlü popçu Sıla, Kerki ve Solfej’in düzenlediği ''Güz konserleri'' kapsamında önceki gün İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı.

Sıla, biletleri günler öncesinden tükenen konserde, etkinlik alanını dolduran binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Duygusal bir teşekkür ile konserine başlayan ünlü popçu ‘’Bu gecede buraya kadar gelip bizlere zaman ayıran herkese çok teşekkür ederiz…Sizlere Minettarız…Bu yıl İzmir’e her gelişimde unutulmayacak anılar biriktirdim. Bir müzisyenin mutluluk duyacağı her şeyi yaşattınız bana, bu gece de ben size unutulmaz bir gece yaşatmak istiyorum’’ sözlerinin ardından sevenlerini selamladı. Konser boyunca mükemmel performansı ile herkesi kendine hayran bırakan Sıla ‘’Şarkıları sizlerle beraber söyleyince daha güzel oluyor, lütfen şarkılarda bana eşlik eder misiniz ? ‘’diyerek müzikseverlere rica da bulundu.

Kıyafetleri ve güzelliği ile de geceye damgasını vurmayı başaran Sıla, konserinin sonlarına doğru etkinlik alanını dolduran seyircileri ayağa kalkmayı davet ederek çoşkuyu ikiye katladı. Ünlü popçu sevenleri tarafından büyük alkışlar eşliğinde sahneden indi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21