Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

​ŞİLE NİHAYET SUYUNA KAVUŞTU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile’nin yıllardır ihmal edilen içme suyu sıkıntısını kısa sürede çözerek ilçe halkını suya kavuşturdu. İSKİ, her yıl yaz ayları ile birlikte ilçede yaşanan su sıkıntısını gidermek için ilçeye su veren pompayı yenisi ile değiştirerek kapasiteyi iki katına çıkardı. İlçeye günlük 11 bin metreküp su basan pompayı değiştiren İSKİ, 22 bin kapasiteli yeni pompa taktı.


AHMET YILMAZ: “YIL SONUNDA KAPASİTE ÜÇ KATINA ÇIKACAK”
İBB’nin Şile’de yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi veren İSKİ Asya Terfi Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz, su kesintisinin olmaması için gerekli bütün önlemleri aldıklarını belirterek, “Kapasite artırımı olarak biz ek arıtma yapıyoruz. Pompayı geçici çözüm olarak getirdik ve 2 gün içerisinde çözdük problemi. 6 ay önce başlattığımız projeyi yıl sonuna yetiştirmeyi hedefliyoruz. Arıtma tesisimiz bittiğinde daha önce ilçeye verilen su kapasitesi de üç katına çıkmış olacak” dedi.


VATANDAŞ İSKİ’NİN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN
İSKİ’nin ilçedeki su sorununu kısa sürede çözmesi yöre halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. İçme suyu sorunun yıllardır var olduğunu belirten ilçe halkı, köy derelerinden getirdikleri su ile yaz aylarında geçici çözümler ürettiklerini söylediler. İSKİ WhatsApp hattından da memnun olan vatandaşlar, “Yazdıktan sonra dakikalar içinde ustalar burada. Her gün geliyorlar” ifadelerini kullandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21