banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

SINIFLARDA VİRÜSE YER YOK

Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen Liselere Giriş Sınavı (LGS) 20 Haziran’da yapılacak. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden sınavların yapılacağı okulların bilgilerini alan Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri 20 Haziran’dan önce öğrencilere sağlıklı ve güvenli bir ortam sağlanması için dezenfekte işlemlerine başladı. Ekipler toplam 21 okulda 125 sınıf ile öğrencilerin ortak kullanım alanları olan lavabolar, merdivenler ve trabzanlar, öğretmen odaları ve diğer gereken noktalarda dezenfekte işlemlerini sürdürüyor.

Başkan Sertaslan: “Öğrencilerimizin sağlığı ve başarısı için”

Konuyla ilgili konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan “öğrencilerimizin sağlığı ve başarısı bizler için her şeyden önemlidir” dedi. Devam eden dezenfekte ve temizlik çalışmaları hakkında şöyle konuştu: “Gemlik Belediyesi olarak koronavirüs sürecinin ilk günlerinden bu yana yoğun çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Özellikle temizlik ve dezenfekte faaliyetlerimiz artarak devam ediyor. İlk günlerde tüm okullarımız, devlet kurumlarımız, devlet bankalarımız ile berberler, güzellik salonları, koronavirüs hastalığı görülen apartmanlarda dezenfekte yaptık. Devlet hastanemize tonlarca litre dezenfekte desteğinde bulunduk. İstiklal Caddemizden başlayarak tüm cadde ve sokaklarımızda yıkama çalışmalarımız sürüyor. Ortak kullanım alanları olan ATM’lerde de dezenfeksiyon yaptık. Bu virüs ülkemizden tamamen silinip gidene kadar çalışmalarımız artarak devam edecek.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21