banner20
Öne Çıkanlar OSMANGAZİ Grip Hata Wifi İşsizlik
banner13

SİTELER’E YENİ HALI SAHA

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Siteler Mahallesi’nde yapımı devam eden halı saha çalışmasını yerinde inceledi. Çalışmaların yüzde 35’inin tamamlandığı bin 836 metrekarelik halı saha yakın zamanda tamamlanıp gençlerin istifadesine sunulacak.

Gençlerin daha güvenli ve sağlıklı ortamlarda spor yapmalarına olanak sağlamak adına ilçeye Akçağlayan, Yiğitler ve Beyazıt halı sahalarını ilçeye kazandırdıklarını aktaran Yıldırım Belediye Başkan Oktay Yılmaz, “Mimar Sinan ve Samanlı Mahallesi’ne kazandıracağımız halı sahamızın çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyoruz. Çalışmaların yüzde 35’ini tamamladığımız spor alanlarımızı kısa sürede tamamlayıp Yıldırım’a kazandıracağız. Önümüzdeki günlerde Demetevler Mahallesi’ne de halı saha kazandırmak için çalışmalara başlayacağız. Evlatlarımızın eğitim hayatlarına destek vermeye devam ederken onların sosyal, kültürel, sanatsal yönlerini de destekleyecek adımlar atıyoruz ve attığımız bu adımları önemsiyoruz. Yıldırım gençliği için tüm gayretimiz ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SİTELERE YENİ HALI SAHA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21