Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

SOKAKTAKİ CANLAR SAHİPSİZ KALMADI

Gemlik Belediyesi ekipleri, bir haftadır süren kar yağışı ve soğuk havalardan sokaktaki canların etkilenmemesi için yoğun çaba gösterdi. Bir yandan ana yollarda tuzlama ve kar küreme çalışmaları gerçekleştirilirken bir yandan da canlar için çalışmalar devam etti.

İlçe genelinde bulunan mama odaklarının bakımını sağlayan Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri ekipleri, odaklara yoğun mama takviyesi gerçekleştirdi. Gemlik’te boş mama odağı kalmadı.

Kar mesaisinin Gemlik’te devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, soğuk havaların birkaç gün daha devam edeceğini belirterek “Yüzlerce personel ile sadece hemşerilerimize değil, ilçemizdeki tüm canlılara hizmet ediyoruz. Sokaktaki canların da kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için onların mamasız kalmamalarına özellikle dikkat ediyoruz. Soğuktan olumsuz etkilenmiş, bakıma ihtiyaç duyan bir can görürseniz, belediyemize haber verebilirsiniz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21