Öne Çıkanlar Tofaş Btü Gençler Yankı BUSİAD

Sorunlara yerinde tespit!

Bursa’da önceliği ulaşım yatırımlarına veren ve acil eylem planı kapsamında yoğun bir çalışma temposu içine giren Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu yoğunluğa rağmen fırsat buldukça mahalle muhtarlarıyla da bir araya geliyor. Kavaklı Mahalle Muhtarı Serap Özbay’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte Tuzpazarı, Tahtakale, Alacahırka, Soğukpınar, Alipaşa, İvazpaşa, Maksem, Alaattin, Pınarbaşı, Kiremitçi ve Nilüferköy muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Aktaş, sorunları da ilk ağızdan dinleme fırsatı buldu. Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ile Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan’ın da katıldığı etkinlikte Üftade Kuran Kursu’nu da ziyaret eden Başkan Aktaş, burada eğitim alan öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere başarılar dinleyen Başkan Aktaş, kurs binasının alt katındaki spor salonuna malzeme desteği verilmesi yönündeki taleplere de olumlu yanıt verdi.

Bursa’nın sembol noktası

Üftade Hazretlerinin türbesini de ziyaret eden Başkan Aktaş, Ulucami, Yeşil, Emirsultan gibi Üftade Türbesi’nin de Bursa’nın sembol noktalarından biri olduğunu vurguladı. Bursa’nın kalbi mesafesinde bulunan, Tophane’yi ve surları da içine alan bölgede muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Aktaş, “Muhtarlarımız mahallelerdeki sorunları görüyorlar, dolayısıyla asfaltından tretuvarına, güvenliğinden temizliğine kadar tüm konuları ilk elden tanıma imkanına sahipler. Demokrasinin uç beyleri olan muhtarlarımız bizim de en önemli haber kaynaklarımız. Bu bölgedeki eksiklikleri, sorunları muhtarlarımızdan dinlemiş olduk. Bursa daha güzel olsun, daha tercih edilir olsun, daha huzurlu, daha müreffeh olsun. Tek derdimiz, heyecanımız bu. Bunu temin etmeye çalışıyoruz. Burada aldığımız notları da inşallah takip edip, yerine getireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.