Öne Çıkanlar BUSİAD Hacettepe Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Harun Tepe Gençler Yankı İhsaniye

SU TASARRUFU YAPTILAR ÖDÜLLERİ KAPTILAR


Orhangazi Belediyesi Nikâh Salonunda gerçekleşen ödül törenine, Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Ak Parti Teşkilat Başkanı İlyas Aygün,  Orhangazi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Çetin İnci, Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun ve sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleşti

Orhangazi Kent Konseyi Başkanı Şinasi Kaya , “  Orhangazi Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediğimiz “ suyumu az kullanıyorum, kullandırıyorum kazanıyorum” yarışması sonrası dereceye giren gençlerimize hediyelerini taktim ettik. Buradaki amacımız gençlerimizin tasarruf anlayışını aşılamak ve her alanda bunu yapabilmesidir. Su ile başlayan tasarruf her alanda da mümkün olacaktır düşüncesi ile yaptığımız bu yarışma katılım oranının yüksek olması ve gençlerimizin bu azmi bizleri son derece mutlu etmiştir” dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Bundan yaklaşık olarak 5 Ay önce  “Haydi, Çocuklar Su Tasarrufu kampanyasına” diyerek başlattığımız ödüllü yarışmamızın kazananlarına ödüllerini sahiplerine teslim ettik.  Orhangazi Kent Konseyi ile ortaklaşa düzenlediğimiz “ suyumu az kullanıyorum, kullandırıyorum kazanıyorum” yarışmasında dereceye giren gençlerimizi hem tebrik ediyorum. Tasarruf sadece su ile değil ama su ile başlayan tasarruf her alanda mümkün olacağına gençlerimizin bu azmi ile şahit olduk. Değerli Velilerimizin katkısı ile çocuklarımız bu süreçte daha da dikkatli oldular ve tasarruf edince ödülleri de kaptılar. Bu kampanyada emeği geçen ve yarışmaya katılan herkese teşekkür ediyor, ödüllerini alan yarışmacıları da tebrik ediyorum” dedi.

      Dereceye girenler;

Abdullah Aydın

Hasan Eren Cabi

      3. Ilgın Ayrancı 

Özel Ödül Almaya Hak Kazanan; Ayşegül Kaya 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.