Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

Sudanlı Firmadan Bursagaz'a Kıyas Ziyareti

Sürekli iyileştirme ve sürdürülebilir gelişim odaklı bakış açısı doğrultusunda kurum ve kuruluşlar ile gerçekleştirilen kıyas çalışmalarına büyük önem veren Bursagaz, kurumsal iyi uygulama örneklerini Sudan’dan gelen GIAD firması yetkilileriyle paylaştı.

Kıyas ziyareti kapsamında,Bursagaz’ın stratejik yönetim bakış açısı, sürdürülebilirlik modeli, proje yönetimi ve süreç yönetimine yönelik paylaşımlar yapılırken CRM sistemi uygulamaları ve kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları hakkında da bilgi verildi. Bursagaz Esentepe Genel Müdürlük Binası’nın da gezildiği kıyas ziyaretine, GIAD firmasının iş mükemmelliği, inovasyon, üretim, strateji ve insan kaynakları alanlarında çalışan yöneticileri ile Seçkin Danışmanlık Genel Müdürü ve EFQM Türkiye Elçisi Celal Seçkin katıldı.

Bursagaz kıyas taleplerine açık!

Bursagaz’ın kıyas çalışmalarına yönelik gelecek taleplere her zaman açık olduklarını belirten Yönetim Sistemleri Müdürü Halit Yılmaz, kurumsal bilginin paylaştıkça geliştiğini ifade etti. Yılmaz ayrıca, kuruluşların farklı ülkelerdeki yaklaşımlar hakkında bilgi edinebilmeleri adına ulusal ve uluslararası kıyas ziyaretlerine önem vermesi gerektiğine vurgu yaptı.

Bursagaz Kurumsal İletişim

0224 270 34 00

Bursagaz Hakkında

1992 yılında BOTAŞ tarafından doğal gaz dağıtımı yapmak amacıyla kurulan Bursagaz’ın çoğunluk hisseleri 2008 yılında EWE Turkey Holding tarafından satın alındı. Türkiye’nin üçüncü büyük doğal gaz dağıtım şirketi Bursagaz, 950 binin üzerinde abonesi, teknoloji odaklı yönetim anlayışı ile Türkiye’de örnek uygulamaları hayata geçiriyor. İlklerin öncüsü Bursagaz, 2012 yılında başlattığı İnsan Kaynakları süreçlerini kapsayan Dönüşüm Projesi ile 2014 yılında ulusal enerji ağının ilk ve tek IIP sertifikasına sahip olan şirket unvanını kazandı. Ayrıca Great PlacetoWork Türkiye’nin En İyi İşvereni Ödülleri kapsamında Türkiye’nin en iyi işvereni seçildi.

Lisans alanını her yıl genişleten ve %90’ın üzerinde müşteri memnuniyeti oranına ulaşan şirketin şebeke uzunluğu 2017 yılsonu itibarıyla 6.229 km’ye ulaştı. 2017 yılında ise Bursagaz, çevreye duyarlı genel müdürlük binası ile en yüksek sertifika seviyesi LEED Platinum Sertifikası’na layık görülen Bursagaz “dünya klasmanında bir şirket olma” vizyonu çerçevesinde, şirket stratejilerini mevcut yönetim sistemleri içerisinde yer alan uluslararası standartlar doğrultusunda icra etmeye devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.