banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

TAB GIDA DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARI İLE BAYİM OLUR MUSUN FUARI’NDA

Türkiye genelinde 1.200 civarında restorana ulaşan ve 24 yıllık tecrübesiyle hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda, dünyaca ünlü markaları Burger King®, Popeyes®, Sbarro®, Arby’s®’in yanı sıra Usta Dönerci® ve Döner Stop® ile ‘Bayim Olur musun Fuarı’na katılıyor.

Türkiye’de franchising alanında ilk ve tek fuar olan Bayim Olur Musun Franchising Fuarı bu yıl 11-14 Ekim tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleşecek. Bu yıl 16.’sı düzenlenen fuara katılacak olan TAB Gıda, dört gün boyunca girişimci adaylarıyla buluşacak. Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük franchising fuarı olarak nitelendirilen ‘Bayim Olur Musun Fuarı’na bu yıl da yatırımcıların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

TAB Gıda Franchise Müdürü İlhan Erkan, “Bu yıl da bizim için oldukça verimli bir fuar olacağına inanıyoruz.Franchise ve bayilik ile büyümek isteyen, yeni iş ortakları arayan kişi ve kurumlarla bir araya gelmek hem bizler hem de yatırımcılar için oldukça önemli. Fuar ortamında TAB Gıda sistemini ilk ağızdan anlatma fırsatı yakalıyoruz. Bu yıl da yatırımcılarla bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21