Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

Tekirdağ'da balıkçılar poyraz nedeniyle 2 gündür denize açılamıyor

 Tekirdağ'da balıkçılar, Marmara Denizi'ndeki poyraz nedeniyle 2 gündür ava çıkamıyor.

Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, AA muhabirine, Marmara Denizi'nde poyrazın etkisini sürdürdüğünü söyledi.

Balıkçıların 2 gündür limanda olduğunu anlatan Pehlivanoğlu, "Sezonun açılmasıyla 4-5 gün avcılık oldu. Dünden beri de poyraz başlayınca tekneler limana demirledi. Balıkçı arkadaşlarımız yeniden denize ağ atmak için havanın dinmesini bekleyecek. İnşallah bu yıl balıkçılar için bereketli bir yıl olur." dedi.

Balıkçı Hüseyin Oğuz da "Sert hava nedeniyle balıkçı barınağında bekliyoruz. Bu süreçte ağlarımızın tamiratını yapıyoruz. Mecburen havanın düzelmesini bekleyeceğiz. Yetkililer rüzgarın hafta sonuna kadar devam edeceğini söylüyor. Havanın düzelmesiyle yeniden denize açılıp nasibimizi aramaya başlayacağız." diye konuştu.

Kamil Bayram ise poyrazın balıkçıları olumsuz etkilediğini, havanın düzelmesiyle yeniden denize açılacaklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21