Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş KKTC Atlet turizm
banner13

TEMİZ BİR ORHANGAZİ İÇİN ÇÖP KONTEYNERLERİ YENİLENDİ

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ İlçemizi daha temiz hala getirme adına her gün yeni bir çalışmaya imza atıyoruz. Bugünde Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından ilçe genelinde daha önceden tespiti yapılan eskiyen ve kullanımı tahrip olan çöp konteynerlerimizi yeniledik. Pandemi süreci içerisinde olduğumuz bugünlerde en çok dikkat etmemiz gereken konular arasında temizlik konusunda çok hassas olduğumuzu her anlamda vurguluyoruz.

Temiz bir Orhangazi için konteynerlerimizi yeniliyoruz

İlçe genelinde daha önceden tespiti yapılarak yenilenen çöp konteynerlerimizin bu çalışmayla birlikte yıl içerisinde toplamda 450 adet yeniledik. Daha temiz bir Orhangazi için konteynerlerimizi periyodik olarak yenileme işlemlerini yapıyoruz. İlçemizde toplamda 1500 adet çöp konteynerlerimiz bulunmaktadır. Bu konuda temizlik İşleri ekiplerimiz her zaman kontrollerini sağlıyor ve eskiyen konteynerlerimizin yenisi ile değişimini sağlıyor. Pandemi süreci içerisinde sadece temizlik alanında Tüm caddelerimizi periyodik olarak yıkadık. Çöp konteynerlerimizi hem yıkadık ve hemde dezenfekte ettik. Cadde ve sokaklarımızı dezenfekte ettik. Temizlik anlamda çalışmalarımızı her alanda sürdürdük. Vatandaşlarımızdan pandemi süreci içerisinde Devletimizin almış olduğu kurallara uyarak bu salgını en az hasarla atlatarak hayatımıza normal bir şekilde devam edelim” dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.