Öne Çıkanlar Bursagaz Engelsiz sungurlu Kıyak Sanat
banner13

TEMİZLİK İŞÇİLERİNİN YÜREKLERİ ISINDI

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, soğuk hava nedeniyle sahada çalışan personellerine sıcak çay ikramında bulundu.

Yalova Belediyesi’ne ait seyyar çay arabası, personellerin bulunduğu noktalara tek tek gitti. Yapılan jest karşısında Yalova Belediyesi personelleri ince ve nazik davranışlarından dolayı Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a teşekkür etti.

Çaylar Başkan Vekili Tutuk’tan

Başkan Vekili Tutuk; “Bölgemizde etkili olan fırtına sebebiyle hasar gören cadde ve sokaklarımızda belediye ekiplerimiz yoğun olarak çalışmalarını sürdürüyor. Yalovamızın görünmeyen isimsiz kahramanları temizlik ekibimize bir jest yapmak istedik. Soğuk havada çalışmanın ne demek olduğunu bilen biriyim. Bu arkadaşlarımızda özverili bir şekilde şehrimizin temizlenmesi için canla başla çalışıyorlar. Personelimize gün boyu sıcak çay ikramımız devam etti. Havalar soğudu malum sıcak bir çay onlara iyi gelecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.