Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

TERK EDİLMİŞ HURDA ARAÇLAR KALDIRILIYOR

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Müdürlüğü tarafından yayınlanan yazısında cadde ve sokaklarda kamunun kullanımına ait bir yerde bırakılan kullanılamaz haldeki hurda araçlar yâda mütemmim cüzleri, kötü görüntü ve çevre kirliliği oluşturmasının yanı sıra içeriğinde tehlikeli maddeler bulunması, her an patlama ve yanma riski taşımaları sebepleriyle kamu güvenliği ve esenliği açısından ciddi bir tehdit arz etmektedir. Ayrıca ülkemizin birliğine, beraberliğine ve güvenliğine kast eden terör örgütlerinin bölücü faaliyetlerinde zaman zaman bir araç olarak kullanılabilmektedir.


Bu kapsamda çevre kirliliğinin önüne geçmek, olası terör eylemlerini engellemek amacıyla yapılan bu uygulama ilçe genelinde daha önceden tespit edilen hurdaya çıkmış veya plakasız olarak uzun süredir aynı yerde park halinde bekleyen araçlar için daha önceden Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından bir hafta içerisinde kaldırılması yönünde tebligat edilmiş ve tebligattan sonra hurda araçların kaldırılması işlemi başlamış bulunmaktadır. İlçe genelinde farklı bölgelerde bulunan toplamda 79 hurda araçlar Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile beraber Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından hurda araçlar çekicilerle otoparka çekildi.

Anahtar Kelimeler:
BursaOtomobilHurda
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.