Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz sungurlu Sanat Kıyak
banner13

TOKİ BÖLGESİNE ÇÖP KONTEYNERLERİ KONULDU

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Orhangazi’mizde Toplu Konut İdaresi tarafından yapılan 4. Etabın anahtar teslimlerine geçtiğimiz günlerde vatandaşlarımızın mutluluğuna ortak olmuştuk. Anahtar teslimlerimiz pandemi dolayısı ile her gün olarak sınırlı sayıda teslimi yapılırken Belediye olarak bizlerde üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirmenin gururu içerisindeyiz. 7 Farklı noktada 14 adet çöp konteynerlerimizi cephelerine bırakarak, Vatandaşlarımızın yeni evlerine taşınma esnasında herhangi bir şekilde çöple alakalı bir sorun yaşamamasını çöp konteynerlerimizi koyarak halkımızın hizmetine sunduk. Başkan Aydın Toki tarafından yapılan çöp cephelerine çöp konteynerlerimizi bıraktık, Vatandaşlarımızın daha sonradan ihtiyaç ve talep doğrultusunda ilavelerin olacağını ifade etti.

Temiz bir ilçe için el ele

İlçe genelinde tüm çöp konteynerlerimizi aralıksız olarak yıkıyoruz, dezenfekte ediyoruz ve eskiyenleri yenileri ile değiştiriyoruz. İlçemizi temiz tutmak hepimizin görevidir. Temiz bir ilçe istiyorsak hepimiz üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmemiz gerekiyor. Özellikle pandemi süreci içerisinde altın kurallardan birisi olan temizlik konusuna çok önemsiyoruz. İlçemizi temiz tutmak toplum olarak bizim elimizde ”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.