Öne Çıkanlar Engelsiz Kıyak Bursagaz sungurlu Sanat
banner13

TOYO MATBAA MÜREKKEPLERİ, IFRA FUARI’NA KATILDI

Toyo Ink Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren TOYO Matbaa Mürekkepleri, yazılı ve dijital medya yayıncılığının en özel buluşmaları arasında yer alan ve dünyanın dört bir yanından firmaların yakından izlediği IFRA World Publishing Expo’da (Dünya Yayıncılık Fuarı) yerini aldı. Bu yıl 48’incisi yapılan IFRA World Publishing Expo Fuarı, 9 – 11 Ekim tarihleri arasında Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleştirildi.

TOYO Matbaa Mürekkepleri, Avrupa başta olmak üzere 100’den fazla firmadan karar vericilerin ziyaret ettiği IFRA Fuarı’nda; Cold- Set, Heat-Set ve UV Mürekkep Serilerinden oluşan Veb Ofset Mürekkeplerini tanıttı. Basım ve yayıncılık sektöründeki gelişmeleri yakından izleyerek yeni teknolojilere yaptığı yatırımlarla müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan şirket, yayıncılık dünyasının Avrupa’daki en önemli buluşmasında; gazete, dergi, kitap ve insert baskıları için özel tasarlanan ürünleri ile yoğun ilgi gördü.

Ürün çeşitliliği, yenilikçi teknolojilere yaptığı yatırımlar ve iş süreçlerinde mükemmelliği hedefleyen kalite çalışmaları ile farklılaşan TOYO Matbaa Mürekkepleri, lojistik avantaj sağlayan coğrafi konumu sayesinde ihracatta güçlü bir konumda bulunuyor. IFRA World Publishing Expo’da özellikle Avrupa ülkelerinden gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan TOYO Ink, fuardan memnun ayrıldı.

TOYO Matbaa Mürekkepleri Hakkında

Mürekkep, pigment, reçine ve metal ambalaj sistemlerinde dünyanın en büyük üç üreticisinden biri Japonya Merkezli Toyo Ink Gruop’a bağlı olan Toyo Matbaa Mürekkepleri, Manisa’daki fabrikasında ambalaj ve basım sektörlerine yönelik 5 farklı kategoride üretim gerçekleştiriyor. Türkiye genelinde 36 bayisi bulunuyor. Sektörünün lider şirketleri arasında sıralanan Toyo Matbaa Mürekkepleri; Gazete ve Magazin Mürekkepleri (Veb Ofset Mürekkepleri), Tabaka Ofset Mürekkepleri (Sheet-Fed Mürekkepleri), Serigrafi Mürekkepleri, Flekso ve Rotogravür Mürekkepleri (Likit Mürekkepler), Metal Ambalaj Sistemleri kategorisinde üretim yapan tek şirket konumundadır. Üretimin yanında Laminasyon Tutkalları, Dijital Mürekkepler (Inkjet), Plastik Renklendiriciler (Masterbatch) gibi ürün gruplarının da satışını gerçekleştiriyor.

Toyo Matbaa Mürekkepleri, Türkiye’nin ilk mürekkep Ar-Ge Merkezi unvanını elde etmiştir. 2015 EFQM 4 Yıldız Yetkinlik Belgesi, 2016 EFQM 5 Yıldız Yetkinlik Belgesi ve Ege Bölgesi Mükemmellik Ödülü, İnovaLİG 2016’da İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü Kategorisinde 2’ncilik Ödülü sahibidir.

www.toyoink.com.tr

Toyo Ink Group Hakkında

1896 yılında kurulan Toyo Ink Group, dünya genelinde 8 binden fazla çalışanıyla 22 ülkede yaklaşık 70 şirketle faaliyet gösteriyor. Farklı coğrafyalarda değişen pazar ihtiyaçlarını karşılamak üzere ürün geliştirme, üretim, satış, teknik destek ve diğer operasyonlar ile birlikte çalışıyor. Toyo Ink Group; Türkiye, Asya, Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika’yı kapsayan yaklaşık 52 üretim üssü ile satış faaliyetlerini genişletmeyi sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.