Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş Atlet KKTC turizm
banner13

TÜGİAD BURSA’DA DA FARK YARATACAK

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Parseker ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TÜGİAD Genel Başkanı Nilüfer Çevikel’i ziyaret etti. 

11 Eylül Bursa’nın Kurtuluşu Günü vesilesiyle Parseker, Çevikel’e Bursa’nın Fethi’ni anlatan minyatür tablo takdim etti. Farklı sektörler ve ekonomi gündemi ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette; kent ve ülke adına fark yaratacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

KENTİN POTANSİYELİ GENELE DE YANSIMALI

TÜGİAD’ın oldukça nitelikli, ciddi istihdam yaratan işverenlerin olduğu çok önemli bir dernek olduğunu vurgulayan TÜGİAD Genel Başkanı Nilüfer Çevikel, “Bu derneği daha da büyütmek ve yeni üyeler kazandırmak istiyoruz. Bunun için de şube sayımızı arttırıp, Türkiye’nin her yerinde olmak gibi bir planımız var. Üreten şehirler, ekonomimiz için çok kritik önemde. Bursa da sanayisi, tarımı, ihracatı ve turizmi ile önemli bir kent. Dolayısıyla Bursa Şubemiz de güçlü. Kentin potansiyelinin ülke geneline, ihracat tablosuna daha güçlü şekilde yansıtılması gerekiyor. Hep beraber, el birliği ile çalışacağız. İşin sosyal boyutunda da, ekonomi boyutunda da her zaman var olacağız. Gücümüz yettiğince çalışmaya, üretmeye ve ülke ekonomimiz için katma değer sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

KOMİTELER İLE FARK YARATACAĞIZ’

TÜGİAD’ın çok güçlü bir üye profiline sahip olduğunu belirten Bursa Şube Başkanı Ahmet Parseker de “Mevcut Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nilüfer Çevikel’in Bursalı olması Şubemiz için ayrı bir gurur kaynağı. Genel Merkez’imizden aldığımız güç ile yeni farkındalıklar oluşturacağız. Önümüzdeki dönemde ekonomide rol model konumundaki başarılı isimleri üyelerimiz ile bir araya getireceğiz. Oluşturduğumuz komiteler ile de sektör bazlı çalışmalar yürütüp sorunların çözümü ve yeni iş birliklerinin hayata geçirilmesi konularına odaklanacağız” dedi.

ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİLER

TÜGİAD Bursa Şubesi 12. Yönetim Kurulu, Anıtkabir’i de ziyaret etti. Bursa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıldönümü arifesinde Atatürk’ün manevi huzuruna çıkmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Parseker, “Ulu Önder Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedeflere ulaşmak ve ondan devraldığımız bayrağı güçlü bir şekilde taşımak için gece-gündüz demeden çabalıyoruz” ifadelerini kullandı. Parseker ve Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara ziyareti kapsamında TÜGİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ali Yücelen ve TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Zafer Yıldırım ile de bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.