Öne Çıkanlar Hamilelik BELEDİYESİ BAE ORHANGAZİ ihracat
banner13

TURAN SANCAĞI TEŞKİLATI BAŞKANI HALİT GÖKHAN GÜL'DEN EKONOMİK KRİZLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Turan Sancağı Teşkilatı Genel Başkanı Halit Gökhan Gül yaptığı açıklamada;

"Aziz Türk Milleti
Uygulanan irrasyonel ekonomi politikaları, umarsızca basılan karşılıksız para yüzünden oluşan hiper enflasyon, kamudaki akıl almaz savurganlık, Türk Milletinin kaynaklarının sığınmacılara harcanması, tüketim ekonomisine dayalı uygulamalar sonucu hayat pahalılığı dayanılmaz noktalara ulaşmıştır. Aziz milletimiz enerji fiyatlarındaki fahiş artışlar, hiper enflasyon, döviz kurlarındaki inanılma artışlar ve aşırı üretim maliyetler altında ezilmeye bırakılmıştır. Hiper Enflasyonun altında ezilen toplumunuz gün geçtikçe hayatını ekmek almakta, çocuğunu okula göndermekte en temel hakkı olan eğitim ve sağlık hakkından bile faydanalanamamakta ve inim inim inlemektedir. Zenginler zenginliğini artırırken fakirler gün geçtikçe daha da fakirleşmeye devam etmektedir.Siz, hiç bir zenginin diğer zenginlere kızıp zenginliğini bıraktığını gördünüzmü? Zira zengin malını dağdan aşırır, fakir düz yolda yolunu şaşırır. Nihayetinde olan yine alt ve orta gelir grubundaki devletin taşıyıcı kolonu olan gariban vatandaşlarımıza olacaktır.
Paranın emeğe hükmetmesi en üst düzeye gelmiştir. Sanayici işçi maaşlarını ve devamlı artan hammededen şikayet ederken ,işçi ve emekli ay sonunu nasıl getireceğini düşünür hale gelmiştir.Takibe düşen alacakların inanılmaz boyutlara ulaşmıştır.
Buna dur diyebilecek tek bir yol vardır.
Bu yol siyasi parti ve aydın kesimin ideolojileri bir kenara bırakıp milli Birlik ve beraberlik şiarını önde tutup Başbuğ Atatürk'ümüzün yaptığı İzmir İktisat Kongresi benzeri düzenleyeceğimiz bir iktisat çalıştayına iştirak edip bu ağır ekonomik ahval ve sıkıntılı süreçten kurtarılmalıdır. Unutmayın! Burası Türkiye'dir  zengini fakiri aynı gemideyiz. Turan Sancağı Genel Başkanı Halit Gökhan Gül " açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.