Öne Çıkanlar pandemi Engelsiz ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

TÜRK KIZILAY BURSA GECE-GÜNDÜZ SAHADA

Türkiye’de ve dünyanın dört bir yanında insani yardım faaliyetlerinde model olarak benimsenen Türk Kızılay’ın yardım eli, ihtiyaç sahiplerine uzanmaya devam ediyor. Bursa Şubesi ekiplerinin temposu, kontrollü normalleşme döneminde de hız kesmiyor.

TİTİZLİKLE ARAŞTIRILIYOR

152 yıldır ‘İnsanların en zor anlarında yanındaki kuruluş olma’ vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Türk Kızılay’ın gönüllüleri, Bursa’da titiz araştırmalar sonucu belirlenen adreslere yaptıkları ziyaretlerle ihtiyaç sahibi vatandaşların gönüllerine dokunmayı sürdürüyor. Türk Kızılay’ın merhamet elini her dönemde uzattığını vurgulayan Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Özcan Susmaz, “Yapılan yardımlarla birlik beraberlik duygularının pekiştirilmesini, ihtiyaç sahibi vatandaşların mağduriyetlerini gidermeyi amaçlıyoruz. Mağdur olan, ihtiyaç sahibi olan herkes Türk Kızılay’ın merhamet elini tutacak” dedi.

SAHA EKİPLERİNE ÖZEL TEŞEKKÜR

Yardımları ile kendilerine güç veren bağışçıları ve saha çalışmalarında yer alan gönüllülere minnettar olduklarını da kaydeden Özcan Susmaz, zorlu pandemi sürecinde üzerlerine düşen görevi yerine getirmek için durmadan çalıştıklarını belirterek “Vefa Sosyal Destek Grubu'nun unsuru olarak her hafta sonu, şehrin dört bir yanında yardım dağıtım faaliyetlerini gerçekleştiriyoruz. Kış ayları ile birlikte daha da zorlaşan bu süreçte Türk Kızılay’ın merhamet elinin ulaşmadığı hiçbir ihtiyaç sahibinin kalmaması için çabalıyoruz. Bu yolda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Hafta içi-hafta sonu demeden, gece-gündüz demeden sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.