Öne Çıkanlar BUSİAD Engelsiz Yankı futbol DİKKAT
banner13

TÜRK KIZILAY BURSA KARIN BEREKETİNİ YÜREKLERE TAŞIDI

Türk Kızılay Bursa Şubesi, soğuk hava ve kar yağışının etkisini göstermeye başladığı geçtiğimiz hafta sonunda da sahadaydı. Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Özcan Susmaz önderliğinde Türk Kızılay Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Ömer Faruk Çalışkan, Talha Özer, Türk Kızılay Genel  Merkez Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Muvaffak Kaya ve Enes Ertekin ile şube yöneticileri ile gönüllülerin katılımları ile ihtiyaç sahiplerine gıda ve yardım malzemesi dağıtımı yapıldı.

Kar yağışının başladığı Pazar günü de Türk Kızılay Bursa Şubesi ekipleri, günlük hayatın kardan  etkilenmemesi için çalışmalarını sürdüren  görevlileri ziyaret ederek ikramlarda bulundu. Pandemi ve kış koşullarında kimsenin mağdur olmaması için saha çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Özcan Susmaz, şehrin dört bir yanına iyiliği ve paylaşımı taşırken bu yolda kendilerine destek veren tüm bağışçılarına ve Türk Kızılay gönüllülerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.