Öne Çıkanlar Hamilelik Kriptoloji İhsaniye Üniversite Zeytinyağı
banner13

TÜRK KIZILAY BURSA’DAN OTİZM FARKINDALIĞI İÇİN 400 FİDAN

Türk Kızılay Bursa Şubesi, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında Masachi firması iş birliğinde, Şube Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç'ın da katılımıyla Anıl Otizm ve Özel Sporcular Spor Tesisi öğrencileri ve Dr. Rüştü Burlu Çocuk Evleri Sitesi çocuklarıyla Mudanya’nın Göynüklü Mahallesi’nde fidan dikti.

YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Fidan dikim etkinliğine Türk Kızılay Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, Türk Kızılay Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Fehmi Yılmaz ve Ünsal Barutçu, Masachi Bursa Şube Müdürü Ali Kaya, Genç Kızılay Bursa ve Türk Kızılay Bursa Kadın Kolları üyeleri, Yalova Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu üyeleri, Anıl Otizm ve Özel Sporcular Spor Tesisi öğrencileri ve Dr. Rüştü Burlu Çocuk Evleri Sitesi çocukları katıldı. Anlamlı görüntülerin oluştuğu etkinlikte Bursa İl Tarım Orman Müdürlüğü’nün destekleriyle 400 fidan dikimi yapıldı.

‘YAŞAMLARINA KATKI SAĞLIYORUZ’

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında her yıl ses getiren etkinliklere imza attıklarını belirten Türk Kızılay Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, “Devletimiz, otizmli çocuklarımızın daha iyi şartlara kavuşabilmesi için tüm imkânlarını seferber ediyor. Bizler de onların sosyal hayatta yer alabilmeleri için sadece 2 Nisan kapsamında değil, yılın genelinde önemli faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Göynüklü’deki fidan dikimiyle de otizme dikkat çekmeyi amaçladık. Çok anlamlı görüntüler oluştu. Katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Bursa’mızı daha da yeşil kılacak olan bu fidanlar, bir anlamda otizm konusundaki farkındalığı da artıracaktır. Biz bu tür etkinliklerle otizmli bireylerin yaşamlarına katkı sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.