Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU TAM NOT ALDI

Gemlik Belediyesi ve Gemlik Kent Konseyi işbirliği ile düzenlenen, her ay sanatın farklı bir dalında gerçekleşen “Orhan Veli, Gemlik’e Doğru Denizi Göreceksin” Kültür ve Sanat Etkinlikleri Şubat ayı programları başladı.

Bu ay müzik teması etrafında gerçekleşecek programların ilki, Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde, Umurbey Celal bayar Kültür ve Sanat Derneği’nin Türk Sanat Müziği konseri ile başladı. Konsere Gemlik Kaymakamı Yaşar Dönmez ve eşi, belediye meclis üyeleri, dernekler, muhtarlar ve yüzlerce Gemlikli katıldı.

Çeşitli makamlarda sevilen eserleri seslendiren koroda, kimi sanatçılar da solo eserler seslendirdi. Salonun tamamen dolduğu konser bir buçuk saat sürdü. Konserde genç sanatçılar da çeşitli eserler seslendirdi. Koro şefi Remzi Çelikyay, zaman zaman izleyenler ile iletişime geçerek konsere gelenleri de programa dahil etti. Program sonunda salonda çocuklar da sahneye çıktı. Tüm koro hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı’nı dile getirdi.

Şubat Ayı etkinlikleri programı şöyle devam edecek:

13 Şubat Perşembe Muhtarlar Korosu, 15 Şubat Cumartesi Ses Yarışması Elemeleri, 16 Şubat Pazar Kadınlar Korosu Konseri, 19 Şubat Çarşamba Tasavvuf Musikisi Konseri, 21 Şubat Cuma Devlet Senfoni Orkestrası Konseri, 22 Şubat Cumartesi Ses Yarışması Provaları, 23 Şubat Pazar Grup Ferma-Anıl Ayyıldız Konseri, 25 Şubat Salı Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, 27 Şubat Perşembe Çalgıcı Mektebi Konseri, 28 Şubat Cuma Taksim Trio Konseri, 29 Şubat Cumartesi, Ses Yarışması Finali.

Tüm programlar Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde, saat 20.00’de ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21