Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

TÜRKİYE DÜŞMANLARI BOŞ DURMUYOR

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Emine Yavuz Gözgeç, Zafer Işık, Ahmet Kılıç, Osman Mesten, Müfit Aydın, Atilla Ödünç, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yıldız’ın yanı sıra meclis üyeleri, ana kademe, kadın ve gençlik kolları ile mahalle başkanları ve yönetimleri katıldı.

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Emine Yavuz Gözgeç, Zafer Işık, Ahmet Kılıç, Osman Mesten, Müfit Aydın, Atilla Ödünç, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın birer selamlama konuşması yaptığı danışma meclisinde konuşan İlçe Başkanı Ufuk Cömez, AK Parti’nin 17’nci kuruluş yıldönümünü kutladı. Cömez, “Partimizi dev hizmetlerle, reformlarla, bugüne taşıyan tüm dava arkadaşlarımıza ve milletimize kutlu olsun” dedi.

“Osmangazi’yi karış karış geziyoruz”

Osmangazi’nin, Bursa’nın kalbi olduğunu bildiğini belirten Cömez, “Bu yüzden davamıza daha sıkı sarılmamız gerektiğinin bilincindeyiz. İnanıyorum ki tüm teşkilatımız da bu şuurda ve görevini de layıkıyla yerine getiriyor. Eğer bir insanın davası varsa sevdası da vardır. Sevdası olan insan da bu sevdasından kolay kolay vazgeçmez. İşte bizim partimize olan bağlılığımız, sevdamız böyle bir sevdadır. Bizim davamız Türkiye’dir, AK Parti’dir” diye konuştu.

“24 Haziran milletin zaferi oldu”

24 Haziran’da tüm dünyanın mesajı gayet net aldığını hatırlatan Cömez, “Osmangazi 2002 yılından bu yana bu kutlu yolculukta, bu davaya her zaman en büyük desteği verdi. Osmangazi, 24 Haziran’da bir kez daha kendine yakışanı yaptı. Allah hepinizden razı olsun. Bu ekibin bir parçası olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

“Bu yüce millete kimse diz çöktüremez”

Türkiye düşmanlarının boş durmadığına dikkat çeken Cömez, “Yenilen pehlivanın güreşe doymadığı gibi onlar da ne yapıp ne edip rövanşı alma peşindeler. Bunu yaparken dürüst ve adil değil, ahlaksız ve namertler. Ayağımıza prangaları takıp bizleri sömürge gibi yönetme derdindeler. Bekliyorlar ki bu yüce millet diz çöksün. Daha çok beklerler” dedi.

“Osmangazi Belediyesi olarak hizmet diyoruz, üretim diyoruz”

AK Parti Osmangazi İlçe Danışma Toplantısı’nda konuşan Başkan Dündar, Türkiye’nin tarihi bir sürecin içerisinde olduğuna dikkat çekti. Dündar, “Bugün ülkemiz, 15 Temmuz işgal girişimi sonrası bir ekonomik saldırıyla karşı karşıya. Dolar operasyonuyla ülkemiz çökertilmek isteniyor. Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu saldırılara karşı ‘Üretim’ diyor, ‘Çalışacağız’ diyor. Bizler de Osmangazi Belediyesi olarak hizmet diyoruz, üretim diyoruz. İnşallah, Cumartesi günü genel merkez kongresiyle birlikte partimiz kendini yenileyerek, bu ülkenin istikbali için ‘Biriz, beraberiz’ diyerek yeniden yola çıkacak” dedi.

“24 Haziran’ı başarıyla aştık”

Teşkilat üyelerine hitap eden AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ise 24 Haziran seçimlerinin Türk siyasi tarihi açısından oldukça önem arz ettiğine dikkat çekti. Teşkilat üyelerine 24 Haziran’da göstermiş oldukları üstün gayretten ötürü teşekkür eden Salman, “Allah hepinizden razı olsun. Partimizin bugünlere gelmesinde hepinizin emeği var. 24 Haziran seçimlerini sizlerle başarıyla aştık” dedi.

“Osmangazi, partimizin lokomotifidir”

Danışma meclisi toplantısı ve üye alım törenine katılan ve burada partililere hitap eden TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu ise Bursa’da Osmangazi’nin, AK Parti’nin lokomotifi olduğuna dikkat çekti. Çavuşoğlu, “O lokomotif nereye giderse Bursa’da AK Parti oraya gider. Bunu bir kez daha son seçimlerde gördük. Dolayısıyla Osmangazi bizim için çok önemli, çok değerli. Burada görev alan arkadaşlarımızın da vereceği emek, göstereceği gayret gerçekten Bursa’nın, Türkiye’nin kaderini tayin ediyor” diye konuştu.

“Hepinizden Allah razı olsun”

“Sizlere teşekkür etmeye geldik” diyen Hakan Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

 “24 Haziran seçimlerinin Türkiye açısından ne kadar çok önemli olduğunu anlıyoruz. 24 Haziran seçimlerinde Bursa’da, Osmangazi’de başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere partimize teveccüh gösteren tüm vatandaşlarımızın kapısına giderek, onlara seslenerek, yolların tozunu yutarak, Ramazan demeden, gece-gündüz demeden büyük bir fedakarlık örneği göstererek çalıştığınız, gayret sarf ettiğiniz için hepinize, çok teşekkür ediyor, hepinizden Allah razı olsun.  İl başkanımızın koordinatörlüğünde dedik ki bu kritik süreçte destek veren kim varsa onlara dönüp teşekkür edelim dedik.”

Osmangazi teşkilatına 500 yeni üye

Yapılan açılış ve selamlama konuşmalarının ardından genişletilmiş ilçe danışma meclisi toplantısı sona erdi. Toplantının ardından AK Parti Osmangazi teşkilatına katılan 500 yeni üyeyi temsilen 30 üyeye, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Emine Yavuz Gözgeç, Zafer Işık, Ahmet Kılıç, Osman Mesten, Müfit Aydın, Atilla Ödünç, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez tarafından rozet takıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21