Öne Çıkanlar Hamilelik BELEDİYESİ BAE ORHANGAZİ ihracat
banner13

TÜRKİYE ŞAMPİYONUNA BAŞKAN AYDIN’DAN HEDİYE

 Orhangazi Anadolu Lisesi öğrencisi Faruk Zeytinci, Bartın da düzenlenen Türkiye Finallerinde 70’ kilo da birinci gelerek Türkiye karate Şampiyonu oldu. Şampiyon Faruk Zeytinci madalyası ve hocası Ramazan Erdoğan ile birlikte Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası Başkan Aydın bu gurur hepimize yeter dedi ve şampiyon sporcuya bisiklet hediye etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “Orhangazi Anadolu Lisesi Öğrencimiz Faruk Zeytinci Bartın’da Türkiye Finalinde büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonu olarak madalyasıyla birlikte bizleri ziyaret etti. Orhangazi Anadolu Lisesi öğrencimiz Faruk Zeytincinin 70 kilo da Türkiye Karate Şampiyonluk Hikâyesi bizleri çok gururlandırdı. Gençlerimizin spor dallarında başarıya imza atmaları bizleri son derece mutlu ediyor. Genç Sporcumuz artık Türkiye Şampiyonudur. Spor kenti Orhangazi için gençlerimizin her zaman yanında yer alıyoruz ve elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ben bu anlamda hem sporcumuza hemde hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Başkan Aydın Bartın’da düzenlenen finallerde 70 kilo da Karate Türkiye Şampiyonu olan Faruk Zeytinci’ye bisiklet hediye etti.

     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.