Öne Çıkanlar Engelsiz NECMİ İNCE İnce Medya Yürüyüş KORONAVİRÜS
banner13

TÜRKOĞLU VE TOKTAŞ MAZBATASINI ALDI

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen seçimde İYİ Parti’den 28. Dönem Bursa Milletvekili seçilen Selçuk Türkoğlu ve Hasan Toktaş, Uluyol Adliyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle milletvekilliği mazbatalarını aldılar. Genel Seçimleri’nin sonuçlanması ile beraber 28. Dönemde mecliste Bursa’yı temsil edecek Türkoğlu ve Toktaş, millete hizmet ideallerini Yüce Meclis çatısı altında sürdürecek olmaktan onur duyacaklarını dile getirdiler.
Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Bursa İl Seçim Kurulu Başkan ve Yetkilileri ile çok sayıda parti mensubunun katıldığı tören sonrasında bir açıklama yapan Bursa Milletvekilleri Selçuk Türkoğlu ve Hasan Toktaş, “Bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmek, bi hakkın yapmak ve bizlere güvenen halkımıza mahçup olmamak için her türlü fedakarlığı göstereceğiz” dediler.
Türkoğlu ve Toktaş, Bursa İl Seçim Kurulu’nun düzenlediği tören sonrası Uluyol Adliyesi önünde yaptıkları açıklamada şunları söylediler:
“Milletimizin teveccühüyle şahsımıza takdir edilen Bursa Milletvekilliği mazbatamızı, Bursa İl Seçim Kurulu’nun Uluyol Adliyesi’nde düzenlediği törenle aldık. Üzerimizdeki büyük sorumluluğun farkındayız.
Ülkemize, Bursamıza, Milletimize hizmet yolundaki mücadelemizi, bundan böyle Yüce Meclis çatısı altında, daha da artan bir heyecanla sürdüreceğiz.
Öncelikle Bursa’nın merkezi idareden hak ettiği hizmeti fazlasıyla alması için çalışacağımızı ve şehrimizi Ankara’da sahiplenmek için elimizden gelen çabayı göstereceğimizi belirtmek isteriz.
Güzel memleketimizde tam demokratik parlamenter sistemin yeniden tesisine yönelik gayretimiz, her daim önceliğimiz olacak. Asli görevimiz de en önemli değerimiz Atalarımızın bizlere emaneti, Güzel Vatanımız Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak olacaktır.
Yüce Allah’a bu kutsal görevi bizlere layık gördüğü ve nasip ettiği için hamdediyoruz.
Başta Kıymetli Ailelerimiz, siyaset saflarında yan yana mücadele ettiğimiz tüm ilçe başkanlarımız, İl Başkanımız, dava arkadaşlarımız ile tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Rabbimiz utandırmasın…”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.