Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

Türküler Balkır'dan alkışlar Bursa'dan
Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü’nün Mart ayı konseri yapıldı.

Konsere ‘konuk sanatçı olarak’ katılan Ender Balkır, ‘söylediği türkülerle’ Bursalıları coşturdu.

BURSA - Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü’nün konserine, Ünlü Sanatçı Ender Balkır konuk oldu.

Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü, Mart ayı konserini Tayyare Kültür Merkezi’nde (TKM) gerçekleştirdi. Usta sanatçı Kemal Kamalı’nın şefliğinde sahneye çıkan Türk Halk Müziği Bölümü sanatçıları, birbirinden hareketli türküleri Bursalılar için seslendirdi. Konserde, Ünlü Türkücü Ender Balkır da ‘konuk sanatçı olarak’ sahneye çıktı. Bursa’da konser vermenin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen sanatçıya, türkülerinde tüm salon eşlik etti. Karagöz Halk Dansları Topluluğu oyuncuları da farklı yörelerden derledikleri oyunlarla geceye renk kattı.

Konserin sonunda Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zehra Sönmez, Müzeler Koordinatörü Yaşar Elmas ve Orkestra Şube Müdürü Turgay Mercan, Şef Kemal Kamalı ile Konuk Sanatçı Ender Balkır’a çiçek takdim etti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.