Öne Çıkanlar ORHANGAZİ NİLÜFER BELEDİYESİ incemedya Engelsiz Sanat
banner13

Ücretsiz diyabet taraması yapılıyor

Yıldırım Belediyesi Aile Sağlığı Eğitim Merkezi, ücretsiz sağlık taraması ve bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda modern çağın hastalıkları arasında yer alan diyabet hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak adına Yediselviler Muhtarlığı’nda mahalle sakinlerine şeker ölçümü yapılarak bilgilendirmelerde bulunuldu. Diyabetin erken tanı ile kontrol altına alınabileceğini söyleyen sağlık ekibi, şeker hastalığı ile mücadelede hareketli bir yaşam sürmenin, doğru ve sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekti.

ÖNLEYİCİ SAĞLIK HİZMETİ

Yıldırım Aile Sağlığı Eğitim Merkezi’yle Yıldırımlıların yaşam kalitesinin yükseltilmesine katkı sağlamayı hedeflediklerini aktaran Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım Aile Sağlığı Eğitim Merkezi’yle birlikte, ilçenin her noktasında hastalıklara karşı koruyucu ve önleyici sağlık hizmeti veriyoruz. Vatandaşlarımızla tek tek ilgilenen sağlık personelimiz, gerekli konularda bilgilendirme çalışmaları yaparak, dikkat edilmesi gereken konularda uyarıda bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.