Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

Ultra Konsantre Vitamin C Serum BB

Dermaceutic Tri Vita C30, C Vitamininin 3 eşsiz ve yenilikçi formu ile derinin en derin katmanlarına kadar ulaşıyor ve zaman içerisinde antioksidan faydalarını açığa çıkartıyor. Derinin farklı katmanlarından dermis içerisine doğru oksidatif stres ile oluşan hasara karşı koruyor ve onarıyor. % 30 konsantrasyonda C vitamini 3 formları optimum konsantrasyonda daha parlak daha sağlıklı ve daha genç görünümlü bir cilt için yardımcı oluyor.

Dermaceutic Tri Vita C30’un içeriğinde tam emilim için optimal miktarda bulunan L-askorbik asit; oksidasyonu tolere ediyor. Güçlü ürün etkinliği için önerilen dozdaki Askorbil silanol’ün anti-aging özelliği ile C vitamini etkinliğini artırıyor. Dermis içinde fibroblastların büyümesini destekleyen Askorbil ester ile günlük uygulama ve hücre uyarılması için ideal bir zemin hazırlıyor. Foto koruma sağlayarak UV ışınlarına maruz kalma nedeni ile uyarılan oksidatif stres ile mücadele ediyor. Kolajen aktivitesini harekete geçirerek, kolajen sentezini hızlandırmaya ve cildin elastikiyetini artırmaya yardımcı. Depigmentasyon özelliği sayesinde melanin sentezini sınırlarken, cildin homojenliğini sağlarken, Anti-inflamatuar etkisiyle UV ışınlarına maruz kalma sonucu ya da herhangi bir işlem sonrasındaki oluşan enflamasyonu azaltıyor.

Paraben ve koku verici maddeler içermeyen, doktor kliniklerinde satılan Dermaceutic Tri Vita C30, cilt hassasiyetine göre her sabah ve/veya akşam temiz cilde uygulanıyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.