banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

'Uludağ Kış Şenliği` 10-11 Şubat`ta
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 – 4 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan ‘Uludağ Kış Şenliği’, hava muhalefeti nedeniyle 10 – 11 Şubat tarihlerine ertelendi.

 

Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’ın yılın 12 ayı kent ekonomisine katkı sağlayan bir merkez olması amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi’nin, bir gelenek haline getirdiği Uludağ Kış Şenliği, hava muhalefeti nedeniyle ertelendi.

Hava şartları elverişli olduğu takdirde 10 – 11 Şubat tarihlerinde Uludağ Kayak Merkezi Teleferik İstasyonu’nda yapılacak şenlikte vatandaşlar, şişme ve plastik kızak, şişme oyun parkuru, müzik şovu ve çeşitli takım oyunlarından ücretsiz faydalanabilecek.

Şenlik kapsamında bilet alan vatandaşlar, teleferik ve ikram biletlerini ise 28 Şubat 2018 tarihine kadar diledikleri herhangi bir günde kullanabilecek ve indirimli kayak kıyafeti ve takımı kiralayabilecekler. Etkinlik hakkında detaylı bilgiye www.bursakultur.com internet adresinden ulaşılabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21