banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği’nin (UTİB) Türkiye’nin en önemli ihracatçı sektörlerinin başında gelen tekstil ve hazır giyim sektörlerini desteklemek ve ülkemizin ihracat hedeflerine ulaşmasına katkı sağlamak amacıyla oluşturduğu girişimcilik platformu ‘TechXtile Start-Up Challenge’ e-Girişim Youtube kanalına konuk oluyor. 

E-girişim Youtube kanalı üzerinden yapılacak ve ‘Yeni Dünya Düzeninde Başarılı Girişimciliğin Sırrı Nedir?’ konusunun ele alınacağı program, UTİB Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Taşdelen Engin, TechXtile Program Koordinatörü Ufuk Batum ve Falaaddin ve Binnaz Uygulamaları Kurucusu Sertaç Taşdelen’in katılımıyla gerçekleşecek. 

E-girişim Kurucusu Hilmi Öğütçü’nün moderatörlüğündeki yayına siz değerli basın mensuplarının katılımı, bizleri mutlu edecektir.

20 Ekim 2021 Çarşamba günü (bugün) saat 21:00’de  E - Girişim’ ve ‘TechXtile Start-Up Challenge’ Youtube Kanalında gerçekleşecek ‘Yeni Dünya Düzeninde Başarılı Girişimciliğin Sırrı Nedir?’ konulu etkinliğin bağlantı bilgisi aşağıda yer almaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21