Öne Çıkanlar İBB Hamilelik online Revizyon YILDIRIM
banner13

ÜMİT MERİÇ’TEN SÜPRİZ ZİYARET

Başkan Aydın; Cumhurbaşkanlığı bilim kurulu görevlisi olan Prof.Dr. Ümit Meriç’e yapmış olduğu bu anlamlı ziyaret için teşekkür ederken ilçemizde yaşanmış köklü bir tarih olduğunu vurgularken bununla alakalı çalışmalarımız devam ediyor dedi. İnsanlık kahramanı, ülkemizin yanı sıra aynı zamanda bir dünya entelektüeli olan saygıdeğer babanız, rahmetli Cemil Meriç’in ismini Orhangazi’mizde yaşatacak olmamızdan dolayı gururluyum.

Üstat Cemil Meriç’in verdiği eserlerle ülkemize katkısı kuşkusuz değerlidir. Ama bana göre daha değerli olan, üstadın eserlerini gözleri görmeden vermiş olmasıdır. Babanız üstadınismini taşıyan sesli kütüphanenin birçok Cemil Meriçlerin yetişmesinde katkısı olacağından eminim. Ve Üstat oradan gençlere, oku evladım, yaz evladım, şeklinde seslenecektir.Dedi

Prof.Dr. Ümit Meriç yapmış olduğu ziyaret sonrası Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’a nezaketlerinden dolayı teşekkür ederken Orhangazi’yi gezmek istediğini ve notlarım arasında güzel bir anı olarak kalacağını ifade etti. 

Orhangazi Belediyesi ziyaret esnasında Orhangazi ilçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Ak Parti ilçe Başkanı Fahrettin Uludağ ve Orhangazi Çok programlı Lisesi Müdürü Necmi Kartal vardı.

Anahtar Kelimeler:
BursaORHANGAZİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.