Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

ÜNLÜ POPÇU ALEYNA TİLKİ, VODAFONE FREEZONE STÜDYO’DA VERDİĞİ KONSERLE REKOR KIRDI, 2.3 MİLYON OYNATMAYLA GENÇLERİ COŞTURDU

2 Kasım 2018 – Türkiye’nin yeni dijital müzik platformu Vodafone FreeZone Stüdyo, eşsiz performanslara evsahipliği yapmaya devam ediyor. Vodafone FreeZone Stüdyo, bu kez pop müziğin sevilen isimlerinden Aleyna Tilki’yi ağırladı. “Cevapsız Çınlama”, “Sen Olsan Bari” ve “Yalnız Çiçek” adlı şarkılarıyla ünlenen genç sanatçı, Vodafone FreeZone Stüdyo’da “Shuffle Party” temasıyla verdiği online konserde hayranlarının evine konuk oldu.

Moderatörlüğünü YouTube fenomeni Orkun Işıtmak’ın yaptığı “Saçma Güzel” konserde, Aleyna Tilki sahnede yaklaşık 2 saat kalarak 19 Parça seslendirdi. Vodafone FreeZone YouTube kanalından canlı yayınlanan konser, Türkiye’nin dört bir yanına ulaşarak 2.3

Milyon oynatmayıgeçti.

Online konser deneyimi

Vodafone FreeZone Stüdyo, müzikseverlere uçtan uca online konser deneyimi de yaşattı. Dinleyiciler, konser sırasında Aleyna Tilki ile etkileşime geçerek genç sanatçıyla eğlenceli kurgular ile iletişime geçebildi ve sanatçıya sorularını sorabildi. Ayrıca, Vodafone Müzik Pass veya Vodafone Video Pass paketi sahibi 10 FreeZone’lu Aleyna Tilki ile tanışma şansını elde etti.

Konserden seçili performanslar 1 hafta sonra Vodafone FreeZone YouTube kanalına yüklenerek, Aleyna Tilki hayranlarına konserde dinledikleri ya da kaçırdıkları şarkıları tekrar izleme imkânı sunulacak. Müzikseverler, Vodafone FreeZone YouTube kanalına abone olarak tüm Vodafone FreeZone Stüdyo konser performanslarından yüklendikleri anda haberdar olacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21