Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

VALİ CANBOLAT’TAN BAŞKAN YILMAZ’A İADEİ ZİYARET

Belediye binası önünde Başkan Yılmaz tarafından karşılanan Vali Canbolat, buradan başkanlık makamına geçti. Ziyarette Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ile Bursa Garnizon Komutanı Tank Albay Kıvanç Kerpişçi’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Erol ve Vedat Büyükgölcigezli de hazır bulundu. 
  Vali Canbolat, burada yaptığı açıklamada, belediye başkanı Refik Yılmaz’a iadei ziyarette bulunmak üzere geldiğini söyledi. 
  Başkan Yılmaz da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali Canbolat’a çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.
  Yaklaşık 1 saat süren ziyaret sonunda Başkan Yılmaz, Bursa Valisi Yakup Canbolat’a zeytinyağı saklama kabı hediye etti. Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyaret, çekilen fotoğraflar ile son buldu.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.