Öne Çıkanlar RUMELİSİAD İhsaniye corona Revizyon Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

Vali İzzettin Küçük: Bursa'nın zenginlerinin gönlüde zengin
Vali Küçük: “Bursa’nın zenginlerinin gönlüde zengin. Eğitime verdikleri çok kıymetli destek için teşekkür ediyorum.” dedi.


Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa’nın Yenişehir İlçesinde Şişe Cam Fabrikaları tarafından yapılacak, Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi startını bugün gerçekleştirilen törenle verdi.


Protokol imza töreninde konuşan Vali İzzettin Küçük: “ Bursa’da bu dönem Milli Eğitimde okullaşma olarak atak yaptığımız, derslik sayımızı hızla arttırdığımız bir süreç içerisindeyiz. Bu dönemde 130 okul yapmayı planlıyoruz. Bunların bir kısmını hayırseverler tarafından yapılacak. Şu an için hayırsever eliyle yapacağımız okulumuzun 23.sünü bugün imzalayacağımız protokol ile gerçekleştireceğiz. Yenişehir İlçemizde Şişe Cam Fabrikaları tarafından Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 16 derslikli olarak yapılacak. Bursa’nın zenginlerinin gönlüde zengin. Eğitime verdikleri bu çok kıymetli destek için çok teşekkür ediyorum.” dedi.


Şişe Cam Fabrikaları Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof.Dr. Ahmet Kırman’da, bu anlamlı projede yer almalarını sağlayan Vali Küçük’e şükranlarını iletti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22