Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Veteran güreşçilere tam destek

Makendoya’nın başkenti Üsküp’te düzenlenen Veteranlar Dünya Serbest Güreş Şampiyonası’ndan madalyayla dönen Bursalı güreşçiler, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Başkan Aktaş, 26 ülkeden katılan yaklaşık 600 güreşçi arasında 51-55 yaş kategorisinde Dünya Şampiyonu olan İsmail Abi, 41-45 yaş kategorisinde gümüş madalya kazanan Ersin Başar, 41-45 yaş kategorisinde bronz madalya kazanan Feyzullah Zengin ve 56-60 yaş kategorisinde bronz madalya kazanan Muhlis Kazımoğlu’nu tebrik etti. Takım antrenörü Ahmet Uludağ’ın da katıldığı ziyarette, şampiyon güreşçiler özellikle uluslararası müsabakalara kendi imkanlarıyla katıldıklarını belirterek, ne federasyondan ne de bakanlıklardan destek görmediklerini söyledi.

Bursa’yı sporda da marka kent haline getirmek amacıyla önemli çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Başkan Aktaş, veteran güreşçilere de gerekli destekleri vermeye hazır olduklarını söyledi. Veteran güreşçilerin aldıkları başarılarla Türkiye’yi gururlandırdıklarını ifade eden Başkan Aktaş, önümüzdeki yıl Gürcistan’da yapılacak olan dünya şampiyonasına gidecek şampiyon güreşçilere destek sözü verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21