Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik Kedi BUSİAD İnce Medya
banner13

VİRÜSTEN KORUNURKEN GÖZLERİNİZİ UNUTMAYIN

Japonya’nın güçlü optik devi Hoya’nın Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Hakan Kayra, gözlüklerin havada asılı duran virüs damlacıklarından kısmen koruyacağını belirtiyor ve ekliyor: ‘enfeksiyon kaynakları kesin olmamakla birlikte ya havada asılı olan damlacıklar yoluyla gözümüze bulaşabilir ya da ellerimizin teması sonucu bulaşma olabilir. Virüslü bölgelere temaslardan sonra anında elimize bulaşan viral parçacıklar daha sonra gözlerimizi ovuşturmak gibi yollarla da vücudumuza bulaşabilir. Bu nedenle ellerimizi sık sık yıkama önleminin yanı sıra yüzümüze ve gözümüze dokunmayı da en aza indirmeliyiz. Gözlük kullanmak da asılı duran damlacıkların göze direkt olarak ulaşmasını engelleyeceği ve göze dokunmayı sınırlandıracağı için bu süreçte destekleyici olabilir.’ 

Yalnızca maske yetmez, gözlük de takılmalı 

Yeni tip Coronavirus (Koronavirüs)’ün gözler aracılığıyla bulaşma riskinin altını çizen Hakan Kayra, danışanlarına ve tüm topluma özellikle zorunlu hallerde dışarda bulunduklarında maskenin yanı sıra gözlük de takmalarını önerdiklerini belirtti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.