Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Yanan Bina Gece Saatlerinde Yıkıldı

Yahşibey Mahallesi, Yahşibey Caddesi üzerinde yer alan 120 yıllık tarihi ahşap binada, dün akşam saat 19.00 sularında yangın çıktı. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangın, kısa sürede ahşap binanın tamamını sardı. Alevlere teslim olan tarihi ahşap bina çökerken, yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 buçuk saat süren müdahalesi sonucu kontrol altına alınarak, söndürüldü. 

Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, yangının ardından gece saatlerinde bölgeye giderek binanın ayakta kalan ve vatandaşlar için can güvenliği riski oluşturan bölümlerinin yıkılması için çalışma başlattı. Binanın ayakta kalan bölümleri iş makinesi ile yıkılarak muhtemel bir facia yaşanması önlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21