Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

Yaralı baykuşa belediyede tedavi

Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşın ihbarı üzerine gittiği Azot Evleri bölgesindeki yürümekte zorlanan yaralı baykuşu tedavi altına aldı.

Gemlik Belediyesi ekipleri tarafından Umurbey Rehabilitasyon merkezinde gözlem altında tutulan yavru baykuş, ayağındaki yürüme problemi tedavisi sona erince tekrar doğaya salınacak.

Yaralı Yavru Baykuş’un tedavisi hakkında bilgi veren Gemlik Belediyesi’nde görevli veteriner hekim Kasım Balkaya “Ekiplerimiz ihbar üzerine yavru baykuşun olduğu bölgeye gitti ve bu yavrucağı alıp getirdiler. Eklem bölgesinde artisi dediğimiz noktada olgu oluşmuş. Bu olgunun tedavisine başladık. Tedavisi bittikten sonra doğaya salacağız. Keyfi yerinde sadece ayağı biraz acıyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.