Öne Çıkanlar RUMELİSİAD İhsaniye corona Revizyon Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

YAŞASIN BAHAR, YAŞASIN 23 NİSAN

Alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan İnegöl AVM, hem baharı hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla karşılıyor.

Çocukları ve ebeveynleri mutlu edecek kampanya ve etkinlikleriyle Nisan ayında ziyaretçilerine keyifli bir program hazırlayan İnegöl AVM, bahara anne ve çocuklara özel düzenlediği çiçek dikim atölyesi ile merhaba diyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığımız Nisan ayı boyunca çocukları mutlu edecek programlar hazırlayan İnegöl AVM; uçurtma atölyesi, “Bilim Gösterisi, Kimyasal Kokteyl Atölyesi, Kuru buz Atölyesi” gibi üç ayrı sınıfta düzenlenecek bilimsel deney atölyeleri ve sevilen çizgi kahraman Akıllı Tavşan Momo gösterisini minik ziyaretçilerle buluşturacak.

Arya Müzik işbirliği ile düzenlenecek bale gösterisi ve müzik dinletisi de bu aya renk katan bir diğer etkinlik olacak.

İnegöl AVM ziyaretçileri Nisan ayında da kazanacak. İnegöl AVM’nin zengin marka karmasında alışveriş yapan ziyaretçiler, birbirinden özel hediyeler kazandıran soru – cevap yarışmasına katılarak, sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22