Öne Çıkanlar Engelsiz Yürüyüş kriz Yazdı Belediye
banner13

Yataş Grup Budapeşte’de Üç Mağaza Birden Açtı

Yatak, ev tekstili ve mobilya sektörünün yenilikçi markası Yataş Grup, 2030 yılına kadar en az dört ülkede pazarın ilk beş markası içerisinde olma hedefiyle yurtdışındaki mağazalaşma atağını sürdürüyor. Yataş Grup, bu doğrultuda Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de aynı gün içinde üç ayrı Yataş Bedding mağazası açtı. Açılışlara Yataş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop, Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, Yataş Grup Genel Müdürü Nevzat Yıldız, Yataş Grup Uluslararası Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Onur Baykal’ın yanı sıra Türkiye Budapeşte Büyükelçisi Ahmet Akif Oktay da katıldı. Budapeşte’deki üç yeni mağazayla birlikte Yataş Grup’un yurtdışı mağazalarının sayısı 60’a ulaştı.
 

Açılışlarda konuşan Yataş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop, şunları söyledi: “Yataş Grup olarak en önemli hedefimiz sözde değil özde bir dünya markası olmak. Bütün stratejilerimizi de bu doğrultuda şekillendiriyor, hem yurtiçinde hem de yurtdışında yeni mağazalar açmayı sürdürüyoruz. Bugün 49 ülkeye ihracat yapan bir marka olarak dünya pazarlarından daha büyük pay almayı arzu ediyoruz. Bu çerçevede arkamıza aldığımız Turquality desteğiyle Avrupa ve Ortadoğu pazarında daha da büyümeyi planlıyoruz. Bu yılın sonuna kadar yurtdışında açtığımız yeni mağaza sayısını 25’e, toplam mağaza sayımızı ise 86’ya çıkarmayı hedefliyoruz.”
 

Açılan iki yeni mağaza Budapeşte’nin en işlek caddelerinden biri olan Vaci Utca’da, üçüncü mağaza ise şehrin en büyük alışveriş merkezlerinden birinde hizmet verecek. Mağazada, Yataş Bedding’in en kaliteli ve en sağlıklı uykuyu vadeden inovatif ürünlerinin yanı sıra özgün tasarımları, kaliteli kumaşlarıyla öne çıkan renkli ve beyaz ev tekstili ürünleri de yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.