Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

Yeni Mahalleye 13 Araçlık Otopark Yapılıyor

Yaz aylarıyla birlikte yapım çalışmalarına hız veren İnegöl Belediyesi, Yeni Mahallede 13 araçlık mahalle otoparkı için çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, bugün beraberindeki meclis üyesi ve AK Partili yöneticilerle beraber çalışmayı yerinde inceledi. Uygulama hakkında bilgi de veren Dülger, “Yeni haftaya başladık. Havaların düzelmesiyle ve yeni normalleşme süreciyle birlikte biz de İnegöl Belediyesi olarak çalışmalarımıza hız verdik. Bugün Yeni Mahalle Malazgirt Camisinin hemen yanındaki alanda 13 araçlık otoparkımızın çalışmasını incelemek için buradayız. 195 m2 alan içerisinde 13 araçlık otopark, ağaçlık alan ve tretuvar var. Alanın tüm kısımlarında yeşillendirmeler yapılacak. Geçen yıl bu alanla ilgili hem muhtarlığımızdan hem de cami cemaatimizden ve derneğimizden talepler geldi. Gerekli çalışmayı yaparak bu projeyi oluşturduk. Yapım çalışması sırasında da yerinde görmek istedik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21