Öne Çıkanlar Hamilelik BELEDİYESİ BAE ihracat ORHANGAZİ
banner13

YENİ SÖLÖZ MAHALLESİNDE YARALAR SARILIYOR

Belediye Başkanı Bekir Aydın Yeni Sölöz mahallesinde yaşanan sel felaketi sonrası yaraların hızlı bir şekilde sarmak için Bursa Büyükşehir Belediyesi, Buski ve Orhangazi Belediyesi ekipleri özveriyle çalıştığını söyledi.  Başkan Aydın, Yeni Sölöz mahallemizde yaşanan sel felaketi haberini alır almaz tüm ekiplerimizi seferber ederek olay yerine gittiklerini ve vatandaşlarımızın yanında olduklarını anlatarak, hayatı normalleştirme çalışmalarımız daha ilk dakikadan itibaren başladı. Sel taşkınlığı sonrası mahalle içerisinde bulunan çamurlu sokaklarımızı Fen işleri ve Temizlik İşleri ekiplerimiz tarafından hızlı bir şekilde önce çamurları temizlenerek yıkandı dedi.

Her kurum seferber oldu

Başkan Bekir Aydın, İçişleri bakanımız Süleyman Soylu ve Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli felaketin yaşandığı tüm bölgelerde incelemelerde bulundu diye açıklamasını sürdürerek, Bakanlarımız hem hasar tespit çalışmalarını yaparken hem de vatandaşlarımıza bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Bakanlarımıza mahallemiz hakkında bilgilerimizi verdikten sonra Orhangazi Belediyesi olarak ekiplerimiz mahallemizde hasar sonrası yaraların sarılması ve hayatların normale dönmesi için canla başla çalıştıklarını ifade etti. 

Alt yapı yenilenecek

Öte yandan Yeni Sölöz’ de selin yaşandığı yaklaşık 1,5 kilometre uzunluğundaki cadde üzerinde tamamen bozulan alt yapı Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yenilenecek. Zarar gören evlerde hasar tespiti çalışmaları sürüyor. Ekipler alt yapısı zarar gören bölgelerdeki çalışmaların ardından ise üst yapıyı yenileyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.