banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

YENİ YETENEKLER ‘YILDIRIM’DAN ÇIKIYOR

Gerçekleştirdiği sanatsal ve kültürel atölye çalışmaları ile gelecek neslin yeteneklerini ortaya çıkaran Yıldırım Belediyesi, yeni döneme perdelerini araladı. Bu kapsamda Yıldırım Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Adile Naşit Tiyatrosu’nda, 9-15 yaş aralığındaki çocukları dramayla buluşturdu. Tiyatronun ilk adımı olan dramayla tanışan çocuklar, eğitim boyunca eğlenerek öğrenmenin tadını çıkaracak. Psikodrama tekniklerinin kullanıldığı kurs 2 ay sürecek.

SANATIN MERKEZİ ‘YILDIRIM’

Yıldırım’ı sanatın merkezi haline getirmek için çalışmalar yürüttüklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Çocuklara küçük yaşta sanatı sevdirmek amacıyla birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Adile Naşit Tiyatrosu’nda uzman eğitmenlerimiz eşliğinde verilen ‘Çocuk Drama’ kursu da bunlardan biri. Bu kurslar sadece çocuklara sanatı sevdirmiyor. Aynı zamanda çocukların kişiliğini geliştirme ve pekiştirme imkânı sunuyor. Dramatik canlandırmalar çocuklara geçmiş ve güncel sorunlarını ele almayı ve başa çıkma becerilerini görme olanağı da sağlıyor. Yeni yetenekleri Yıldırım’da ortaya çıkaracağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21