Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

Yeni Yılı Heyecanını Divan Bursa’da Yaşayın

Divan Bursa, bu yıl da misafirleri için çok özel bir yılbaşı programı ve avantajlı konaklama paketleri hazırladı. Üstün kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla Divan Bursa, yılbaşı gecesinde lezzet, müzik ve konforu bir arada sunuyor.

Yılbaşı gecesinde 7 kişilik orkestranın birbirinden eğlenceli şarkıları seslendireceği Divan Bursa’da, bu geceye özel hazırlanan zengin içerikli leziz gala yemeği menüsü ve gecenin sonunda gerçekleşecek olan sucuk partisi keyifli bir geceye davet ediyor. Divan Bursa’da gala yemeği kişi başı KDV dahil 550 TL’den sunuluyor.

Divan Bursa’da yeni yıl heyecanını unutulmaz bir geceyle yaşamak isteyenleri özel yılbaşı eğlencesi bekliyor. Otel, yılbaşına özel 1,2,3 gecelik özel konaklama paketleri sunuyor.

1 gece konaklamalı gala yemekli paket 2 kişi KDV dahil 1350 TL’den, 2 gece konaklamalı gala yemekli paket 2 kişi KDV dahil 1650 TL’den, 3 gece konaklamalı gala yemekli paket 2 kişi KDV dahil 1900 TL’den sunuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.