Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik BUSİAD Kedi İnce Medya
banner13

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Razaman Loyan sağlık yetkililerine seslendi!

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ramazan Loyan sosyal medya hesapında yaşanan üzücü olayla ilgili işte paylaştığı yazı:

'''Daha 34 yaşındaydı . Acımız büyük ve tarifsiz . kardeşim Zafer ( Ekrem ) Şarli basit bir böbrek taşı aldırma operasyonu için gittiği Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesinden 4. Günü Toprağın altına giden bir süreç yaşadık. Dağ gibi çocuktu 2 kişi yıkamazdınız... geçirdiği operasyon sonucu kaptığı enfeksiyon ile geride yaşları 10 , 6 ve 1 yaşlarında 3 yetim bıraktı.


ŞİMDİ SORUYORUM !
Böyle bir operasyon ile bu çocuk nasıl enfeksiyon kaptı ? Enfeksiyon kaptığı nasıl ve neden farkedilmedi ? Artık acıları dayanılmayacak seviyeye gelip geçirdiği operasyonun 3. Günü gittiğinde servise yatışı yapıldı 1.5 gün serviste yatarken durumunun kötüye gittiği neden farkedilmedi ? Ameliyatı yapan ve servise yatışını yapan doktor neden ölecek seviyeye gelen hastamız ile ilgilenmedi ? Ziyaretine giden  diğer abisi tarafından sapsarı ve bitkin görününce hangi doktor ilgileniyor çocuğun durumu iyi gözükmüyor denilince farklı bir doktor tahlilerinize bakacak deniliyor . Doktoru buluyoruz doktor tahilillere bakar bakmaz hemen sağı solu arıyor ben yer bulamadım ama hastanızın durumu kritik kendi imkanlarınız ile hemen fakülteye götürün diyerek bir de not yazarak bizi gönderiyor . Kendi imkanlarımız ile hastamızı alıp Bursa Fakülte Hastenesine gidiyoruz ama aldığımız ilk tepki ARTIK ÇOK GEÇ !!! Kan vermeyi deneyeceğiz kana tepki verirse ufakta olsa bir şansınız var deniliyor . Salı günü yani operasyonun 4. Günü öğleden sonra fakülteye acilden giriş yapılıyor akşamına yoğun bakıma alınıyor ve Çarşamba sabah saat 08:55 itibariyle ölüm haberi tarafımıza iletiliyor .
ŞİMDİ SORUYORUM! 
Perşembe geçirdiği kapalı böbrek taşı Operasyonu sonucu Salı fakülteye gidip ARTIK ÇOK  GEÇ DENİLECEK seviyeye gelene kadar bu durum Mustakemalpaşa Devlet Hastanesinde nasıl farkedilmiyor bu çocuğa bu enfeksiyon nasıl bulaştırılıyor ?
Yargıda hesabını sonuna kadar soracağız kusura bakmayın acımız ve öfkemiz çok büyük uzun oldu biraz hakkınızı hella edin.''diye paylaşıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.