Öne Çıkanlar Engelsiz KORONAVİRÜS Yürüyüş kriz Yazdı
banner13

Yenişehir'de yeni ağız ve diş sağlığı merkezi yapılıyor
Bursa’nın Yenişehir ilçesine son teknoloji kullanılarak yeni, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılması için çalışmalara başlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti ilçe başkanı Adnan Kamıl, "TOKİ konutlarının olduğu bölgede 2 dönüm toplam alanı olan 1200 metre kapalı alan üzerine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılıyor. Yapılacak yeni yer ile artık halkımız İnegöl’e ve diğer yerlere gitmekten kurtulacak. Burada son teknoloji kullanılacak olup, panoramik röntgen cihazları ile ağız ve diş yapısının tamamının filmleri çekilip ona göre anında müdahale edilecek diye konuştu.

Başkan Kamıl, “Yeni yapılacak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde 10 doktor hizmet verecek. Şimdi mevcut hastanemizde 4 koltuk bulunuyor. Mevcut yerde yerimiz dar yeni hizmete girecek binamızda her şey en üst standartlarda olacak. Çevre düzenlemesi yapılan diş hastanemiz 2017 yılının yaz aylarında hizmete girecek” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.