Öne Çıkanlar Engelsiz NECMİ İNCE Yürüyüş İnce Medya KORONAVİRÜS
banner13

Yıldırım Belediyesi'nin hijyen eğitimleri sürüyor

İlçenin minik sakinlerine yönelik eğitimler düzenleyerek çocuklara bilinç aşılayan Yıldırım Belediyesi, hijyen eğitimleriyle sağlığı korumanın yollarını vurguluyor.

Özellikle pandemi döneminde kişisel hijyenin öneminin dünya genelinde bir kez daha ön plana çıktığı süreçte, kişisel hijyen ve el temizliğinin sağlığı koruma üzerindeki önemine Ertuğrulgazi Çocuk Parkı'nda düzenlenen eğitimde dikkat çekildi.

Düzenlenen hijyen konulu eğitim kapsamında koronavirüs salgınından ve diğer hastalıklardan korunmanın kilit noktalarından olan kişisel hijyen ve el temizliğinin, sağlığı koruma üzerindeki etkisine vurgu yapıldı. 

Eğitim öncesinde çocuklara cerrahi maske ve eldiven dağıtımı yapılırken sosyal mesafe kurallarıyla gerçekleşen programda sağlıklı beslenme, ağız ve diş sağlığı, hijyen eğitimi ve el yıkama teknikleri hakkında bilgi aktarıldı.

Eğitimin ardından Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın adına minik öğrencilere kırtasiye seti ve 'mikrop savaşçısı' katılım sertifikası verildi.

Anahtar Kelimeler:
BursaYILDIRIMEğitimHijyen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.