Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

Yıldırım Belediyesi YKS tercihinde gençlerin yanında

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren, yapacakları meslek seçimleri ile yarınlarına yön verecek öğrencilere sınav gününden itibaren destek olan Yıldırım Belediyesi, tercih döneminde de gençlere destek oluyor. 27-28 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen YKS oturumları öncesinde sınava giren üniversite adaylarına su, kolonya, şeker ve maske desteği veren Yıldırım Belediyesi, 25-27 Temmuz tarihlerinde eğitimci-yazar Hamza Kaya’nın moderatörlüğü ve eğitimci-yazar Polat Doğru ile danışman-eğitimci ve yazar Nur Erdem Özeren’in katılımlarıyla, sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayında, YKS sonrası yapacakları tercihle meslek seçimi yaparak hayatlarına yön verecek üniversite adaylarının yanında oldu. Tercih dönemine girilmesi ile birlikte gençleri yalnız bırakmayan Yıldırım Belediyesi, 7-8-9 Ağustos tarihlerinde, Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceği rehberlik danışmanlığı ile gençlere hayatlarının geri kalan dönemine doğrudan etki edecek meslek seçimi noktasında yardımcı olacak. Öğrenciler, uzman eğitimcilerle yüz yüze görüşerek kendileri için en doğru eğitimi sağlayacak üniversiteyi ve mesleği belirleyecek.


Zorlu ve stresli bir dönem olan tercih sürecinde mesleklerini belirleyecek ve hem kendilerinin hem de ülkenin yarınlarına yön verecek gençlere yardımcı olmak için gereken tüm desteği sağlamaya gayret ettiklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Gençlerimizin hayatlarını etkileyecek ve yaşamlarının büyük b

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21