Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN MUKADDES ARMAĞAN

Sosyal destek çalışmaları ile ilçe sakinlerinin yanında olan Yıldırım Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda vatandaşlara anlamı hediye verdi.

İlçedeki ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere, koronavirüs süreci ile birlikte sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı bulunanların da yanında olan ve Ramazan ayında da çalışmalarını yoğunlaştıran Yıldırım Belediyesi, desteğini sürdürüyor. Yapılan sosyal destek, sıcak yemek ve erzak desteği ile vatandaşların yanında olarak sosyal belediyecilik alanında önemli hizmetler gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, milli mücadelenin başlangıcı olan Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a gelişinin 101. yıl dönümü münasebetiyle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda vatandaşlara bağımsızlığımızın simgesi olan şanlı Türk Bayrağı armağan etti. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın selamını vatandaşlara ileten ve bayrak armağan ederek ilçe sakinlerinin bayramını kutlayan Yıldırım Belediyesi ekipleri, Yıldırımlılardan takdir topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21